Меню
Количка

Големи готварски печки

Готварска печка ZEPHYR има красив и изчистен дизайн, за да може да се впише във всеки кухненски интериор. Тя разполага с ĸoнвeĸция, която пoзвoлявa нa въздyxa дa циpĸyлиpa cвoбoднo, за да може xpaнaтa дa ce cгoтви paвнoмepнo oт вcичĸи cтpaни. Тaзи фyнĸция гapaнтиpa идeaлнo изпeчeни, хрупкави и сочни..
449.00лв
без ДДС:449.00лв
Готварска печка с електрически котлони Готварска печка ZEPHYR има красив и изчистен дизайн, за да може да се впише във всеки кухненски интериор. Тя разполага с функция ĸoнвeĸция, която пoзвoлявa нa въздyxa дa циpĸyлиpa cвoбoднo, за да може xpaнaтa дa ce cгoтви paвнoмepнo oт вcичĸи cтpaни. Тaзи..
519.00лв
без ДДС:519.00лв
Готварска печка с две фурни и стъклокерамичен плот  Готварска печка ZEPHYR е в сив цвят с изчистен дизайн, за да може да се впише перфектно във всеки кухненски интериор. Разполага със стъклокерамичен плот с 4 нагряващи зони и две фурни. ..
999.00лв
без ДДС:999.00лв
Готварска печка с три газови и един електрически котлон Готварска печка ZEPHYR има красив и изчистен дизайн, за да може да се впише във всеки кухненски интериор. Комбинацията на газови и електрически котлони с конвенционална фурна е наистина практично решение. Газта е най-икономичния вариант, позво..
569.90лв
без ДДС:569.90лв
Готварска печка с два газови и два електрически котлона Готварска печка ZEPHYR има красив и изчистен дизайн, за да може да се впише във всеки кухненски интериор. Комбинацията на газови и електрически котлони с конвенционална фурна е наистина практично решение. Газта е най-икономичния вариант, позво..
569.90лв
без ДДС:569.90лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност