Меню
Количка

Препарати за почистване на петна

Препарат за отстраняване на петна върху цветни тъкани, без накисване, който запазва цветовете на дрехите и не вреди на тъканите. За машинно и за ръчно пране, особено ефективен за проблемни зони като яката, маншети, мишници, колене и лакти. Съдържа активен кислород, който премахва..
5.99лв
без ДДС:5.99лв
Препарат за петна Препарат за отстраняване на петна от бели и цветни тъкани, без накисване. За машинно, както и за ръчно пране, особено ефективен за проблемни зони като яка, маншети, мишници, колене и лакти. Отстранява петна от мазнини, кетчуп, шоколад, кръв, пот и други. Може да се използва и за о..
5.49лв
без ДДС:5.49лв
Прах за пране Сано Oxygen за отстраняване на петна Sano Oxygen POWER е мощен прах за отстраняване на петна, подходящ за цветно и бяло пране. Отстранява петната без да е необходимо накисване. Подходящ е за машинно и ръчно пране. Особено ефективен за проблемни зони като яка, маншети, мишници, ко..
9.99лв
без ДДС:9.99лв
Препарат за сухо почистване Sano  Препарат за сухо почистване Sano Maxima четка 170 мл. е спрей с четка за премахване на петна. Препарата ефективно отстранява мазни и хранителни петна върху различни тъкани. Начин на употреба:Разклатете преди употреба.Пръскайте от разстояние 20 см. върху замърс..
5.99лв
без ДДС:5.99лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност