Меню
Количка

Омекотител

Силно концентриран омекотител с няколко действия - омекотява и предпазва тъканите от статично електричество, парфюмира, улеснява гладенето, неутрализира неприятните аромати и хигиенизира. Съдържа естествен екстракт от бадем и лайка, който придава дълготраен ефект. Изключително икономичен с неже..
8.39лв
без ДДС:8.39лв
Хипоалергичен омекотител за бебета или хора с чувствителна кожа. Четири действия в един продукт:ОмекотяваДвойно усилен аромат Запазва тъканитеУлеснява гладенетоКоличество: 2 литра..
8.90лв
без ДДС:8.90лв
Концентриран омекотител с нежен и деликатен аромат. Омекотява тъканите и прави бебешките дрехи меки и удобни. Омекотителят е дерматологично тестван и е подходящ за чувствителна кожа, а дрехите са с дълготраен и свеж аромат, който стимулира сетивата.Количество: 1 литър..
7.49лв
без ДДС:7.49лв
SANO Maxima спрей ефективно и икономично омекотява и ароматизира прането. Подходящ е за бебешки дрехи, както и за хора с чувствителна кожа. Тъканите стават меки и лесни за гладене. Препаратът е изключително силно парфюмиран и придава страхотен свеж аромат на дрехите, с много дълготраен ефект. Омекот..
7.50лв
без ДДС:7.50лв
Омекотител за пране с нежен и дълготраен аромат и 5 функции: Омекотява тъканитеАроматизираПредпазва от статично електричествоСпомага за по-лесно гладенеНеутрализира миризмиКоличество: 2 литра..
9.49лв
без ДДС:9.49лв
Концентриран омекотител за пране на бебешки дрехи и дрехи на хора с чувствителна кожа. Има нежен и дълготраен аромат и 5 функции: Омекотява тъканитеАроматизираПредпазва от статично електричествоСпомага за по-лесно гладенеНеутрализира миризмиКоличество: 1 литър..
8.90лв
без ДДС:8.90лв
Концентриран омекотител за пране с нежен и дълготраен аромат и 5 функции: Омекотява тъканите Ароматизира Предпазва от статично електричество Спомага за по-лесно гладене Неутрализира миризмиКоличество: 1 литър..
7.49лв
без ДДС:7.49лв
SANO Maxima спрей се препоръчва за директно пръскане върху дрехите в гардероба, на простора или в сушилнята. Може да пръскате спално бельо, завивки, тапицерии и други видове тъкани. Препаратът е силно парфюмиран и оставя свеж и дълготраен аромат върху дрехите. Омекотява тъканите Ароматизира Пре..
7.90лв
без ДДС:7.90лв
Силно концентриран и изключително икономичен омекотител с нежен, дълготраен аромат и 5 функции: Омекотява тъканитеАроматизираПредпазва от статично електричествоСпомага за по-лесно гладенеНеутрализира миризми..
8.39лв
без ДДС:8.39лв
Ултра концентриран омекотител за пране, придаващ дълготраен и уникален аромат на тъканите. Съдържа естествени екстракти от черешов цвят с празнична нотка на бял муск. Парфюмна колекция с богати и силни аромати, всеки създаден от международни парфюмни експерти. Подходящ за всички видове тъкани, включ..
8.00лв
без ДДС:8.00лв
Ултра концентриран омекотител за пране, придаващ дълготраен и уникален аромат на тъканите. Съдържа естествени екстракти от черешов цвят с празнична нотка на бял муск. Парфюмна колекция с богати и силни аромати, всеки създаден от международни парфюмни експерти. Подходящ за всички видов..
8.00лв
без ДДС:8.00лв
Супер концентриран омекотител със свеж и чист аромат за 50 пранета. Силен и богат аромат на сутрешна роса и пролетни цветя. Парфюмна колекция с богати и силни аромати, всеки създаден от международни парфюмни експерти. Подходящ за всички видове тъкани, включително и най-деликатните. Само 20 мл. са не..
7.29лв
без ДДС:7.29лв
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност