Меню
Количка

Препарати против котлен камък

Препарат за почистване на тоалетна, който почиства безпроблемно наслагванията на котлен камък, замърсяванията в тоалетната чиния и същевременно хигиенизира и придава блясък. Извитото гърло на опаковката го прави изключително лесен за използване.Количество: 0.750 мл..
4.59лв
без ДДС:4.59лв
Сано за почистване на варовик и ръжда. Особено ефективен за премахване на котлен камък от крановете. Отстранява остатъците от сапуни и мазнини. Безпроблемно почиства санитарен фаянс, керамични плочки, пластмасови изделия, стъкло и други повърхности в банята. Начин на употреба: Напръскайте повърхнос..
6.99лв
без ДДС:6.99лв
Препарат за почистване на котлен камък Сано Ефикасно почиства котлен камък от ютии, чайници, перални машини и други уреди без загряване.Количество: 700 мл..
4.49лв
без ДДС:4.49лв
САНО ефикасно и дълготрайно отстранява варовик и котлен камък от перални машини. Почиства и поддържа барабана, нагревателя, тръбите, маркучите и всички места, по които се образуват отлагания. За разлика от други подобни препарати, този няма допир с прането и не се налага добавяне към прахът за пране..
5.19лв
без ДДС:5.19лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност