Меню
Количка

Грил тигани

Висококачествената изработка на тиган Kinghoff гарантира използването му години наред. Благодарение на специалното му покритие в него ще приготвяш здравословни ястия с по-малко количество мазнина. Квадратната му форма дава голямо предимство, тъй като предлага по-голяма повърхност..
28.90лв 35.90лв
без ДДС:28.90лв
Висококачествената изработка на тиган Kinghoff гарантира използването му години наред .Благодарение на специалното му покритие в него ще приготвяш здравословни ястия с по-малко количество мазнина. Квадратната му форма дава голямо предимство, тъй като предлага по-голяма повърхност..
34.90лв 43.90лв
без ДДС:34.90лв
С грил тиган OLINA ще се наслаждаваш на бързо и вкусно приготвени гриловани ястия - зеленчуци, месо, риба, а защо да не си направиш и десерт - грилован банан, сладки банички с шоколад и др.Диаметър: 28 смВисококачествена изработкаЕкологично чисто мраморно покритиеЕргономична дръжкаПодходящ за всички..
38.90лв
без ДДС:38.90лв
Грил тигана SAPIR е изключително удобен и лесен за употреба. Изработен от висококачествен лят алуминий, той има чудесна топлопроводимост и задържа топлината дори след като е махнат от котлона. Размер: 24 смДвуслойно незалепващо покритие XylanТоплоустойчива дръжка Топлината се задържа и след готвенеП..
23.90лв
без ДДС:23.90лв
С грил тиган ZEPHYR готвенето ще се превърне в удоволствие и забавление. С него можеш да приготвиш храна си на всякакви видове котлони, дори индукционни, а благодарение на незалепващото му гранитно покритие, почистването ще стане като детска игра.Квадратен грил тиган от висококачествен лят алуминийН..
31.90лв
без ДДС:31.90лв
С грил тиган ZEPHYR готвенето ще се превърне в удоволствие и забавление. С него можеш да приготвиш храна си на всякакви видове котлони, дори индукционни, а благодарение на незалепващото му гранитно покритие, почистването ще стане като детска игра.Квадратен грил тиган от висококачествен лят алуминийН..
37.90лв
без ДДС:37.90лв
Грил тигана SAPIR е изключително удобен и лесен за употреба. Изработен от висококачествен лят алуминий,той има чудесна топлопроводимост и задържа топлината дори след като е махнат от котлона.Висококачествен лят алуминийДвуслойно незалепващо покритие XYLANДървена сгъваема дръжка Задържане на топ..
26.90лв
без ДДС:26.90лв
МК-1038-30 е грил тиган, част от луксозната серия Meisterklasse. Висококачествената му изработка гарантира използването му дълго време. В него ще приготвиш здравословни ястия с по-малко количество мазнина, благодарение на гранитното му покритие с диамантен релеф. Многослойното дъно осигурява ефект..
49.90лв
без ДДС:49.90лв
В квадратен грил тиган МК-1024 ще можеш да приготвиш здравословни ястия без те да загубят хранителните си стойности. Специалната му основа и вътрешно гранитно Mega Stone покритие осигуряват висока топлопроводимост, незалепващи свойства и равномерно разпределение на температурата.Можеш да пригот..
47.90лв
без ДДС:47.90лв
В квадратен грил тиган МК-1028 ще можеш да приготвиш здравословни ястия без те да загубят хранителните си стойности. Специалната му основа и вътрешно гранитно покритие осигуряват висока топлопроводимост, незалепващи свойства и равномерно разпределение на температурата.Можеш да приготвяш месо, з..
46.90лв
без ДДС:46.90лв
Грил тиган PH 15464 е изключително удобен и лесен за употреба. Изработен е от висококачествени материали, дръжка с приятно на допир силиконово покритие и стъклен капак.Размер: 28х28х4.3 смНезалепващо покритиеСтъклен капак с отвор за параТоплината се задържа и след готвенеПодходящ за готвене без мазн..
55.90лв
без ДДС:55.90лв
С грил тиган с капак ZEPHYR готвенето ще се превърне в удоволствие и забавление. С него можеш да приготвиш храна си на всякакви видове котлони, дори индукционни, а благодарение на незалепващото му гранитно покритие, почистването ще стане като детска игра.Квадратен грил тиган от висококачествен лят а..
46.90лв
без ДДС:46.90лв
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност