Меню
Количка

Мерителни съдове

Надеждна при имерване както на сухи, така и на течни продукти. Каната може да се огъне и да направи "чучур" навсякъде.Капацитет: 250 млПодходяща за микровълноваПодходяща за съдомиялна машинавалцуван ръб, предотвратяващ капенетоЛесно захващане с една ръкаУстойчива на топлинаРазмери: 11х7х9 см..
5.90лв
без ДДС:5.90лв
Надеждна при имерване както на сухи, така и на течни продукти. Каната може да се огъне и да направи "чучур" навсякъде.Капацитет: 500 млПодходяща за микровълноваПодходяща за съдомиялна машинаВалцуван ръб, предотвратяващ капенетоЛесно захващане с една ръкаУстойчива на топ..
6.90лв 8.90лв
без ДДС:6.90лв
Надеждна при имерване както на сухи, така и на течни продукти. Каната може да се огъне и да направи "чучур" навсякъде.Капацитет: 1 литърПодходяща за микровълноваПодходяща за съдомиялна машинавалцуван ръб, предотвратяващ капенетоЛесно захващане с една ръкаУстойчива на топлинаРазмери: 17х11х13 см..
11.90лв
без ДДС:11.90лв
Правилното измерване на продуктите е от голямо значение при приготвянето на различни ястия. Чашите са подходящи за имерване както на сухи, така и на течни съставки.Материал: неръждаема стоманаВисококачествена изработкаИмат удобни чучуриЛесно съхранение - побират се една в другаПодходящи за съдомиялн..
11.90лв 14.90лв
без ДДС:11.90лв
Мерителна кана Kinghoff ще бъде твоят надежден помощник при измерването както на сухи, така и на течни продукти.Вместимост: 1 литърМатериал: пластмасаЯсна скала за измерване (мл, OZ, чаши)Мека, неплъзгаща се дръжка с удобен захватПодходяща за почистване в съдомиялна машина..
8.90лв
без ДДС:8.90лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност