Меню
Количка

Рендета

Това многофункционално ренде не трябва да липсва в кухнята на никоя домакиня, която обича да готви. С него рязането ще бъде много по-лесно, по-бързо, по-прецизно и по-безопасно.Можеш да нарежеш желаните продукти на ленти или филийки с различен размер. С въртящото копче ..
44.90лв
без ДДС:44.90лв
Ренде за сирена и ядки С ренде Zilner можеш да смилаш перфектно сирена, ядки или зеленчуци. Изработено е от висококачествена неръждаема стомана. Благодарение на фиксиращата скоба можеш да го прикрепиш към масата в кухнята или плота за повече устойчивост по време на работа.3 приставкиДиаметър на при..
34.90лв
без ДДС:34.90лв
Многофункционално кухненско ренде С ренде Zilner можеш да смилаш перфектно сирена, ядки, плодове, шоколад или зеленчуци. Изработено е от висококачествена неръждаема стомана. Благодарение на фиксиращата скоба можеш да го прикрепиш към масата в кухнята или плота за повече устойчивост по време на рабо..
37.90лв 49.90лв
без ДДС:37.90лв
PH 12890 е удобно за употреба кухненско ренде. Има 4 страни, а след употреба повърхността се почиства лесно от остатъците от продуктите.Изработено от висококачествена стоманаДръжката е изработена от пластмаса4 различни остриетаПодходящо за почистванe в съдомиялна машина*Предлага се в 2 цвята, които ..
4.90лв
без ДДС:4.90лв
Ренде KH-1278 има малки отвори, което го прави най-подходящ за настъргване на шоколад или твърдо сирене, но ще се справи добре и с всеки един друг хранителен продукт.Острие от неръждаема стоманаКорпус от висококачествена пластмасаНеплъзгаща се дръжка с отвор за окачванеЛесно..
11.90лв
без ДДС:11.90лв
Подходящ за настъргване на сирене, кашкавал, чесън, краставица, плодове и други продукти.Острие от неръждаема стоманаКорпус от висококачествена пластмасаНеплъзгаща се дръжка с отвор за окачванеЛесно за почистванеПредпазна капачкаРазмер: 17х8 см..
11.90лв
без ДДС:11.90лв
Подходящ за настъргване на сирене, кашкавал, краставица, плодове и други продукти.Острие от неръждаема стоманаКорпус от висококачествена пластмасаНеплъзгаща се дръжка с отвор за окачванеЛесно за почистванеПредпазна капачкаДължина: 32.5 смРазмер на работна..
11.90лв
без ДДС:11.90лв
PH 12889 е удобно за употреба кухненско ренде. Има 4 страни и контейнер за настърганите продукти с удобна мерителна скала.Изработено от висококачествена стоманаДръжката е изработена от пластмаса4 различни остриетаКонтейнер с мерителни скалиПодходящо за почистванe в съдомиялна машина*Предлага се в 2 ..
4.90лв 5.90лв
без ДДС:4.90лв
Със спираловидно ренде KH 3760 ще можеш да направиш различни декорации от зеленчуци, с които да поднесеш оригиналния ястия. Използвай моркови, краставици, тиквички, репички и всякакви други твърди зеленчуци. Сервирай дори обикновената салата по ефектен начин.Корпус от висококачествена пластмаса2 вид..
16.90лв
без ДДС:16.90лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност