Меню
Количка

Аксесоари

Белачките на Kinghoff са задължителен аксесоар за всяка кухня. Благодарение на комбинацията от здраво стоманено острие и ергономично проектирана дръжка ще можеш с лекота да обелиш краставица, картоф, ябълка и всякакви други плодове и зеленчуци.Размери: 14.5х6 смШирина на острието: 5 с..
9.90лв
без ДДС:9.90лв
Белачките на Kinghoff са задължителен аксесоар за всяка кухня. Благодарение на комбинацията от здраво стоманено острие и удобна дръжка ще можеш с лекота да обелиш краставица, картоф, ябълка и всякакви други плодове и зеленчуци. Използваната стомана е устойчива на износване в резу..
5.90лв
без ДДС:5.90лв
Белачка PH 12821 е удобна и лека. С нея ще можеш с лекота да обелиш морков, краставица, ябълка, картоф и всякакви други зеленчуци.Специална, ергономична дръжка от полипропиленова пластмасаМеко покритие, осигуряващо комфортен и сигурен захватОстрие от неръждаема стоманаШирина на дръжката: 4.9 cм..
3.50лв 4.90лв
без ДДС:3.50лв
С гевгир Kinghoff KH-1285 ще можеш да измиеш и прецедиш салата, плодове или пък току-що сварени макарони и други варива.Ø28 смВисококачествена неръждаема стоманаУдобни дръжкиЧерно покритиеСтабилна основа..
13.90лв
без ДДС:13.90лв
Надеждна при имерване както на сухи, така и на течни продукти. Каната може да се огъне и да направи "чучур" навсякъде.Капацитет: 250 млПодходяща за микровълноваПодходяща за съдомиялна машинавалцуван ръб, предотвратяващ капенетоЛесно захващане с една ръкаУстойчива на топлинаРазмери: 11х7х9 см..
5.90лв
без ДДС:5.90лв
Надеждна при имерване както на сухи, така и на течни продукти. Каната може да се огъне и да направи "чучур" навсякъде.Капацитет: 500 млПодходяща за микровълноваПодходяща за съдомиялна машинаВалцуван ръб, предотвратяващ капенетоЛесно захващане с една ръкаУстойчива на топ..
6.90лв 8.90лв
без ДДС:6.90лв
Надеждна при имерване както на сухи, така и на течни продукти. Каната може да се огъне и да направи "чучур" навсякъде.Капацитет: 1 литърПодходяща за микровълноваПодходяща за съдомиялна машинавалцуван ръб, предотвратяващ капенетоЛесно захващане с една ръкаУстойчива на топлинаРазмери: 17х11х13 см..
11.90лв
без ДДС:11.90лв
Бързо и лесно нарежи яйца за сандвичи или пък салати. На разположение са 2 остриета, с които ще можеш да нарежеш желания зеленчук на филийки или на 6 равни части. Благодарение на този практичен кухненски аксесоар ще забравиш за неравните резенчета и натрошените парчета яйца.Висококачествена&nbs..
15.90лв
без ДДС:15.90лв
Акациева дъска за рязане Kassel Екологичният материал, използван за производството на дъската, осигурява висока издръжливост, здравина и естетичен външен вид. Дъската е направена от естествено акациево дърво, което е твърдо и по-устойчиво на абразия и повреди, а в същото време не притъпява ножовете..
39.90лв
без ДДС:39.90лв
Дъската е изработена от екологичен материал, гарантиращ висока издържливост. Бамбуковото дърво е твърдо (по-твърдо от дъб), изключително устойчиво на абразия и повреда, като в същото време не притъпява режещите прибори.Безопасна и хигиенична Достатъчно твърда и издръжлива Лесно п..
14.90лв
без ДДС:14.90лв
Екологичният материал, използван за производството на дъската, осигурява висока издръжливост, здравина и естетичен външен вид. Бамбукът е по-нежен към остриетата на ножовете, отколкото другите видове дърво, поддържайки ножовете по-остри за по-дълъг период от време.Размери: 27х19х1.8 смИзра..
13.90лв
без ДДС:13.90лв
Екологичният материал, използван за производството на дъската, осигурява висока издръжливост, здравина и естетичен външен вид. Бамбукът е по-нежен към остриетата на ножовете, отколкото другите видове дърво, поддържайки ножовете по-остри за по-дълъг период от време.Изработена от 100% бамбук..
15.90лв
без ДДС:15.90лв
Показва 1 до 12 от 135 (12 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност