Меню
Количка

За него

Най-новата акумулаторна машинка на ZEPHYR разполага с прецизно острие, с помощта на което ще оформиш идеално своята прическа и с гребеновидна приставка, предназначена за подкъсяване. Към уреда ще получиш и аксесоари за почистване, за да поддъжаш устройството в перфектен вид. Акумулаторна батерия Без..
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Самобръсначка и машинка за подстригване 2в1Машинката ZEPHYR е изключително удобна и практична. С нея ще спестиш време и пари, тъй като освен че има 7 дължини на подстригване, има и глава за бръснене. Машинката за подстригване се адаптира автоматично към волтаж 100V-..
45.90лв 59.90лв
без ДДС:45.90лв
АкумулаторнаТройна бръснеща главаПлаващи супер тънки ножчета от неръждаема стоманаВреме за зареждане: 8 часаВграден индикатор за зарежданеИзскачащ тримерКалъф, зарядно устройство и четка за почистване в комплекта..
39.90лв
без ДДС:39.90лв
Акумулаторна самобръсначка SAPIR е с три въртящи се глави, което ще улесни придвижването по извивките на цялото лице. С нея бързо и безболезнено ще имаш перфектно гладка кожа.Cиcтeмa зa бpъcнeнe c тpoйнa глaвa Koмфopтнo и пepфeĸтнo бpъcнeнe Tpимep зa пpeцизнo oфopмянe Bpeмe зa зapeждa..
24.90лв 32.90лв
без ДДС:24.90лв
Машинка за подстригване SAPIR има акумулаторна батерия, която ще улесни оформянето на твоята коса. С гребеновидната приставката можеш да подбереш правилната дължина.Акумулаторна машинка за подстригване Употреба без кабел Приставка Прецизно острие от неръждаема стомана Ергономичен дизайн за комф..
14.90лв
без ДДС:14.90лв
Машинка за подстригване SAPIR има акумулаторна батерия, която ще улесни оформянето на твоята коса. С гребеновидната приставката можеш да подбереш правилната дължина.Акумулаторна машинка за подстригване Употреба без кабел Приставка Прецизно острие от неръждаема стомана Ергономичен дизайн за комфортна..
11.90лв 14.90лв
без ДДС:11.90лв
Машинка за подстригване SAPIR ще ти спести много време, усилия и пари. С нея ще спреш да се ограничаваш в избора на визията си, тъй като можеш да регулираш дължината на косъма по свое предпочитение. Тя е много компактна заради това, че не е нужно да и сменяш приставките, а само една върши работата н..
22.90лв
без ДДС:22.90лв
Акумулаторна машинка ZEPHYR ще ти спести време и пари, тъй като в уюта на своя дом ще можеш да оформиш прецизно своята прическа. Благодарение на различните опции за дължината ще можеш да експериментираш и да опиташ да създадеш разнообразни визии с дължина на косъма от 4 до 16 милиметра.  Безжич..
35.90лв
без ДДС:35.90лв
С машинката за подстригване SAPIR ще можеш да оформиш прическата си безпроблемно. С приставките можеш да избереш дължината, която да оставиш, за да се чувстваш добре.Мощност: 9WОстриета от неръждаема стомана Регулируеми ножчетаКомплекта съдържа:4бр. приставки1бр. гребен1бр. ножици1бр. четка за ..
15.90лв 19.90лв
без ДДС:15.90лв
С машинката за подстригване SAPIR ще можеш да оформиш прическата си безпроблемно. С приставките можеш да избереш дължината, която да оставиш, за да се чувстваш добре.Мощност: 9WОстриета от неръждаема стомана Регулируеми ножчетаКомплекта съдържа:4бр. приставки1бр. гребен1бр. ножици1бр. четка за ..
19.90лв
без ДДС:19.90лв
Акумулаторна машинка за подстригване Машинка за подстригване SAPIR ще ти спести време, усилия и средства. С нея и аксесоарите включени ще можеш да подбереш идеалната прическа за теб и други членове на семейството. Висококачествени остриета от неръждаема стомана. ..
24.90лв
без ДДС:24.90лв
Машинка за подстригване ZEPHYR ще стане твоя помощник в изграждането на перфектната визия. С нейните 4 приставки ще подбереш подходящата дължина за всеки, а с ножицата ще можеш да дооформиш прическата си до съвършенство.Остриета от висококачествена неръждаема стомана Висока мощност и тиха работ..
23.90лв
без ДДС:23.90лв
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност