Меню
Количка

Вази

Crystalite Bohemia - Луксът, който можеш да си позволиш!Дизайнът на разкошната кристална ваза от колекция Barley ще придаде изисканост и елегантност към всеки интериор. С височина от 305 мм е подходяща за средни до по-големи букети. Възхитителен подарък за всички ценители на красивите..
79.90лв 95.90лв
без ДДС:79.90лв
Crystalite Bohemia - Луксът, който можеш да си позволиш!Дизайнът на изящната и семпла ваза от колекция Colosseum ще придаде изисканост към всеки интериор. С височина от 255 мм е подходяща за средни до по-големи букети. Възхитителен подарък за всички любители на цветята и декорациите в дома.Прод..
69.90лв
без ДДС:69.90лв
Crystalite Bohemia - Луксът, който можеш да си позволиш!Нестандартна във всяко отношение, тази ваза от серия Florale впечатлява с прекрасния си дизайн под формата на цвете. Разкошен подарък за всички любители на цветята и декорациите в дома.Продуктите на чешкия производител Bohemia са ..
84.90лв
без ДДС:84.90лв
Crystalite Bohemia - Луксът, който можеш да си позволиш!Семплата и изчистена визия на вазата от колекция Smile ще придаде изисканост и елегантност към всеки интериор. Силуета е с грациозни извивки, а пропорциите – съвършени. С височина от 280 мм е подходяща за средни до по-големи буке..
64.90лв
без ДДС:64.90лв
Crystalite Bohemia - Луксът, който можеш да си позволиш!Семплата и изчистена визия на вазата от колекция Smile ще придаде изисканост и елегантност към всеки интериор. Силуета е с грациозни извивки, а пропорциите – съвършени. С височина от 305 мм е подходяща за средни до по-големи букети, а..
59.90лв
без ДДС:59.90лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност