Меню
Количка

Караоке колони

Тонколона ZEPHYR е оборудвана с 12 инчови басови говорители, които ще подсигурят забавлението на цялата компания. С bluetooth и дистанционно управление избирането на желаната музика ще бъде лесно и бързо.Двоен 12 инчов супер басВградел OCL усилвател, съвместим с компютри, CD/VCD/DVD, плейъ..
869.90лв
без ДДС:869.90лв
Ако обичаш да си във вихъра на купона или просто да пееш и да танцуваш навсякъде, то тогава караоке тонколона ZEPHYR е точно за теб. Тя се свързва към всякакви устройства, които имат bluetooth, освен това и с USB и TF карта. С двата безжични микрофона в комплекта ще може всеки да пока..
432.90лв
без ДДС:432.90лв
Караоке тонколона ZEPHYR е идеална за всякакви мероприятия. С нея ще правиш уникални купони, а дори ще можеш да гледаш и телевизия. Свързването става лесно със всяко устройство чрез bluetooth.Текстове на песни, поддръжка на LRC файлове• E-Book, поддръжка на TEX Възпроизвеждане на снимки, поддръ..
499.90лв
без ДДС:499.90лв
С преносимата тонколона ZEPHYR ще създадеш желаната атмосфера и ще повдигнеш настроението на максимум. Светеща в различни цветове, тя ще те накара да се почувстваш още по-добре и да се забавляваш с компания по всяко време. Снабдена с търкалящи се колелца и удобна разтегателна дръжка тя е изключ..
599.90лв
без ДДС:599.90лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност