Меню
Количка

Парочистачки

Уред за почистване с гореща пара Парочистачка Camry е изключително подходяща за почистване и дезинфекция на различни повърхности в дома, а дори и в автомобила. Благодарение на високото налягане с гореща пара тя ефективно отстранява до 99 % от стандартните бактерии, както и петна, варовикови отлаган..
54.90лв
без ДДС:54.90лв
Уред за почистване с гореща пара Парочистачка Sencor е изключително подходяща за почистване и дезинфекция на твърди повърхности (плочки, стъкло и пр.). Благодарение на високото налягане с гореща пара тя ефективно отстранява до 99 % от стандартните бактерии, както и петна, варовикови отлагания, мазн..
69.00лв
без ДДС:69.00лв
Стийм Моп Mesko Парният моп MESKO MS 7020 е модерно и много практично решение, което ще ти позволи бързо и безопасно почистване. Почиства всички подови повърхности -  ламинат, дървесина, мрамор, винил, камък, керамика или текстил. Триъгълно оформената глава прониква в най-трудните ъгли ..
89.90лв
без ДДС:89.90лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност