Меню
Количка

Миксери ръчни

Ръчен миксер с турбо скорост СапирРъчен миксер SAPIR разполага с мотор с 5 скорости + турбо функция, благодарение на които ще можеш да миксираш и разбиваш безпроблемно всякакви смеси - от по-меки до по-твърди. Удобната дръжка ти дава необходимия комфорт по време на готвене, а бъркалките ..
34.90лв
без ДДС:34.90лв
Миксер SAPIR ще е перфектния помощник в кухнята ти! Той разполага с 5 скорости, както и с ТУРБО бутон за придаване на още по-голям тласък при необходимост от разбиване на по-твърди и упорити смеси. Уредът върви в комплект с 4 хромирани бъркалки, които ще ти помогнат при разбиването на яйца, сметана ..
34.90лв
без ДДС:34.90лв
Ръчен миксер ZEPHYR с 5 степени и турбо функция Миксер ZEPHYR е лесен и удобен за употреба. С неговите 5 степени + турбо няма да се ограничаваш от към пасиране на продукти, а 4-те приставки ще бъдат твое още по-голямо улеснение. 5 степени на скоростта и турбо функция Бутон за освобождаване на бърка..
47.90лв
без ДДС:47.90лв
Миксерът ZEPHYR можеш да го използваш както настолен така и за ръчен. С него получаваш 4 броя хромирани бъркалки. С тях, 5 скорости и турбо функцията можеш да разбъркваш тесто, яйца и много други леки и тежки смеси. Миксер с 5 скорости, турбо функция и въртяща се купа Бутон за освобождаване на бърка..
79.90лв
без ДДС:79.90лв
Миксерът ZEPHYR можеш да го използваш както настолен така и за ръчен. С него получаваш 4 броя хромирани бъркалки. С тях, 5 скорости и турбо функцията можеш да разбъркваш тесто, яйца и много други леки и тежки смеси. Миксер с 5 скорости, турбо функция и въртяща се купа Бутон за освобождаван..
79.90лв
без ДДС:79.90лв
Вземи тази неустоима оферта. Уникалния миксер с купа в комплект с пасатор SAPIR ще стане неизменна част от твоето ежедневие. С него можеш да пасираш, блендираш, разбиваш яйца и много други неща, тъй като има 4 степени + турбо и 4 приставки, от които 2 са за яйца и сметана и 2 за тесто, така че ..
70.90лв 79.90лв
без ДДС:70.90лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност