Меню
Количка

За дрехи

Вертикален сушилник за дрехи Електрически сушилник за дрехи ZEPHYR е практичен и полезен уред за хората, които сушат дрехите си на открито. Раздели се с притесненията дали любимата рокля ще е изсъхнала, когато ти потрябва.     Z-2200-A има хоризонтални ребра..
142.90лв 159.00лв
без ДДС:142.90лв
Уред за сушене на обувки, боти, кънки и др. С ел. уред за сушене на обувки Sencor ще изсушиш бързо и лесно мокрите си обувки. Той има универсален размер, който пасва на маратонки, кецове, боти и др.  С него ще изсушиш влажните обувки постепенно и равномерно, без да се влияе допълнително върху ..
25.00лв
без ДДС:25.00лв
Наслади се на перфектно изгладени дрехи с парна ютия SAPIR. С функциите ѝ можеш да забравиш за изгарянето или светлите петна по дрехите и да се поглезиш с идеално гладки материи. Гладеща повърхност от висококачествена неръждаема стомана Функции: Пара и Пръскане на вода Регулатор на те..
26.90лв 29.90лв
без ДДС:26.90лв
С парната ютия SAPIR ще забравиш за бавното и мъчително гладене. С нейния термостат и керамична плоча можеш да изгладиш всякаква тъкан до прецизност.Завъртане на кабела на 360º Резервоар за вода Индикатор за Вкл./Изкл Индикатор за нивото на водата Бутон за вкл./изкл. на парата Вграден термостат Регу..
29.90лв
без ДДС:29.90лв
С парната ютия SAPIR деликатни тъкани, като коприна или полиестер, няма да залепнат, докато ги гладите, благодарение на висококачествената плоча с тефлоново покритие. Равномерно затопляне с леко плъзгане, като по този начин се улеснява гладенето на дрехите.Мощност: 1600WПлоча с тефлоново покритиеТе..
28.90лв
без ДДС:28.90лв
С парната ютия SAPIR гладенето на всякакви деликатни тъкани ще се превърне в удоволствие, защото благодарение на висококачетвената керамична плоча няма да се притесняваш от прогаряне на материята. Мощност: 2200WВисококачествена керамична плочаПара и пръскане на водаТерморегулаторПрозрачен резер..
31.90лв
без ДДС:31.90лв
Парна ютия SAPIR е идеална за всеки дом. С нейната мощност ще изгладиш дрехите на цялото семейство, а в същото време тя ще пощади най-фините ти материи.Висококачествена, тефлонова плочаФункции пара и пръскане на водаРегулиране на температурата за гладене на различни тъканиПрозрачен резервоар за вода..
24.90лв
без ДДС:24.90лв
Лесно и бързо гладене на всякакви материи с ютия Sapir.Висококачествена керамична плочаВоден резервоар с обем 160 млИндикатор за нивото на водатаБутон за Вкл./Изкл. на паратаЗавъртане на кабела на 360°Светлинен индикатор за Вкл./Изкл..
32.90лв 34.90лв
без ДДС:32.90лв
Висококачествена ютия с паров удар ZEPHYRПарна ютия ZEPHYR може да ти предложи безкомпромисни резултати. Тя има голяма мощност и въпреки това с многобройните си функции ти позволява да изгладиш и най-фините тъкани. Паровият удар осигурява допълнителна пара за изглаждане на упорити гънки...
74.90лв
без ДДС:74.90лв
Парна ютия с керамична плоча Парна ютия ZEPHYR е мощна и практична за всеки дом. С нея ще се погрижиш за всичките си дрехи, независимо дали са по-деликатни или не материи, благодарение на регулируемият ѝ термостат. Висококачествена керамична плоча ..
54.90лв
без ДДС:54.90лв
Ютия Зефир с керамично покритиеС парна ютия ZEPHYR бързо, лесно и прецизно ще изгладиш и най-фините тъкани, а керамичната плоча ще предпази всички материи от залепване и изгаряне.Гладеща повърхност с висококачествено керамично покритие Функции гладене на пара и впръскване Функ..
69.90лв
без ДДС:69.90лв
Ютия Зефир с керамично покритиеС парна ютия ZEPHYR бързо, лесно и прецизно ще изгладиш и най-фините тъкани, а керамчната плоча ще предпази всички материи от залепване и изгаряне.Гладеща повърхност с висококачествено керамично покритие Функции гладене на пара и впръскване Функц..
69.90лв
без ДДС:69.90лв
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност