Меню
Количка

Преси за коса

Представяме ти преса SAPIR - тя е МИНИ, което я прави изключително практична и подходяща за пренасяне, като можеш да я поставиш дори в дамската ти чанта. 20W мощност Малък и компактен размер: 6.5x1.8 см Максимална температура: 180 градуса Алуминиеви плаващи плочи Керамично покритие Бутон з..
8.90лв 11.90лв
без ДДС:8.90лв
Пресата за коса SAPIR създава допълнителен обем, чрез повдигане на косата от корените. Удобният корпус ще ти помогне да направиш необходимото без много усилия.Мощност: 30WМаксимална температура: 200°CАлуминиеви вълнообразни плочиСветлинен индикатор Бутон за Вкл./Изкл.Автоматично изклю..
19.90лв
без ДДС:19.90лв
Преса за коса SAPIR е идеален спътник за твоята визия. С нея ще стилизираш косата си по два различни начина, тъй като има плочка за изправяне и за вафлички. Плочките ще смениш само с едно движение.Макс. температура 200◦C. Бутон за Вкл./Изкл. Светлинен индикатор...
28.90лв
без ДДС:28.90лв
Преса SAPIR е идеална за завършека на перфектна визия. Тя ще ти спести време и усилия, а с нейния термостат ще можеш да подбереш подходящите градуси за твоята коса.Висококачествени керамични плочи. Максимална температура - 200°C Кратко време за загряване. Защита против прегряване. LED индикатор..
16.90лв
без ДДС:16.90лв
С преса за коса SAPIR ще можеш прецизно да изправиш своята коса и да се сбогуваш с хвърчащите ѝ краища. Косата ти ще бъде много по-мека, гладка и бляскава. Чрез извиването на пресата под ъгъл имаш възможност дори да си направиш и букли. 35W мощност Висококачествени плочи Максимална темпера..
11.90лв 14.90лв
без ДДС:11.90лв
Вземи преса за коса SAPIR и постигни ефекта на перфектно гладка и права коса. С нейния термостат можеш да настроиш температурата по твойте предпочитания, а керамичното ѝ покритие ще пощади максималко косъма. Висококачествени алуминиеви плочи с керамично покритие 200 ° C макс. температура н..
25.90лв
без ДДС:25.90лв
Вземи преса за коса SAPIR и постигни ефекта на перфектно гладка и права коса. С нейния термостат можеш да настроиш температурата по твойте предпочитания, а керамичното ѝ покритие ще пощади максималко косъма. Висококачествени алуминиеви плочи с керамично покритие 200 ° C макс. температура на нагряван..
25.90лв
без ДДС:25.90лв
Страдаш от липса на обем е значи преса за вафлички SAPIR е идеална за теб. Бързо загрява и това ще ти спести време, а нейния термостат ще ти остави ти да избереш температурата ѝ. Преса за обем Вълнообразни плочи от висококачествен алуминий. Макс. температура 200°C. Светлинен индикатор. Бутон за Вкл...
19.90лв
без ДДС:19.90лв
Страдаш от липса на обем е значи преса за вафлички SAPIR е идеална за теб. Бързо загрява и това ще ти спести време, а нейния термостат ще ти остави ти да избереш температурата ѝ. Преса за обем Вълнообразни плочи от висококачествен алуминий. Макс. температура 200°C. Светлинен инди..
13.90лв 19.90лв
без ДДС:13.90лв
Когато искаш да промениш външния си вид, преминаването от къдрава коса към права, както и обратното, ще стане лесно и бързо с помощта на преса SAPIR. С нея ще можеш да експериментираш в правенето на разнообразни прически, тъй като разполага с цели четири сменяеми приставки.  20W мощност Максима..
26.90лв
без ДДС:26.90лв
С преса за коса SAPIR ще можеш да оформиш прическата си бързо и безпроблемно. С терморегулатора ще можеш да настроиш желаната температура спрямо предпочитанията. Загрява бързо и придава на косата неустоим блясък и обем.Мощност: 65WВисококачествени керамични плочи 4-степенен терморегулаторБързо ..
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Ретро преса за изящни къдрициКъдриците винаги са на мода, затова побързай и си вземи ретро преса Зефир, c пoмoщтa нa ĸoятo щe пocтигнeш бъpз и дългoтpaeн peзyлтaт. С нея няма да губиш време, защото загрява за секунди. Всяка жена мечтае за перфектно оформена прическа, а за да я получиш са ти нужн..
59.90лв
без ДДС:59.90лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност